نمایه نویسندگان

آ

  • آذربایجانی، علیرضا اثر جایگزینی کربنات ‌کلسیم جیره غذایی با گل کربنات ‌کلسیم بر عملکرد و غلظت کلسیم و فسفر استخوان درشت نی جوجه‌های گوشتی [دوره 7، شماره 4، 1397، صفحه 23-32]
  • آقاشاهی، علی رضا ارزش اقتصادی صفات تولیدی و تولیدمثلی گوسفند نژاد لری در نظام پرورش روستایی با دو راهبرد یک زایش در سال و سه زایش در دو سال [دوره 7، شماره 3، 1397، صفحه 35-52]
  • آگاه، محمد جواد عملکرد، ویژگی های لاشه و برخی از فراسنجه های دستگاه گوارش جوجه های گوشتی تغذیه شده با جیره های بر پایه ذرت و دانه تریتیکاله با و یا بدون افزودن مکمل آنزیمی [دوره 7، شماره 2، 1397، صفحه 35-46]

ا

  • ابراهیمی، اسماعیل شناسایی ژن‌های متفاوت بیان شده در جوجه‌های آلوده به ویروس H5N1 با استفاده از فرا‌تحلیل داده‌های ریزآرایه DNA [دوره 7، شماره 3، 1397، صفحه 13-23]
  • احمدی، احمد چند شکلی ژن Kiss1 و ارتباط آن‌ با تعداد بره به ازای هر زایش در گوسفند مهربان [دوره 7، شماره 3، 1397، صفحه 25-34]
  • احمدپور، امیر اثر فرآوری کنگر با اوره و ملاس بر ترکیب شیمیایی و قابلیت هضم سیلاژ آن [دوره 7، شماره 1، 1397، صفحه 13-21]
  • احمدپور، امیر اثر دست‌کاری متابولیت‌ها و هورمون‌ها بر بیان mRNA ژن‌های آنتی‌اکسیدانی مرتبط با Nrf2 در بافت پستانی گاوهای شیری [دوره 7، شماره 3، 1397، صفحه 1-12]
  • ایری، مارال اثر افزودن سطوح مختلف عصاره بره موم بر قابلیت هضم، تولید گاز و فراسنجه های تخمیری شکمبه در شرایط برون تنی [دوره 7، شماره 4، 1397، صفحه 33-46]
  • استادیان، صدیف اثر فرآوری کنگر با اوره و ملاس بر ترکیب شیمیایی و قابلیت هضم سیلاژ آن [دوره 7، شماره 1، 1397، صفحه 13-21]
  • اسدالهی، صادق ارزش اقتصادی صفات تولیدی و تولیدمثلی گوسفند نژاد لری در نظام پرورش روستایی با دو راهبرد یک زایش در سال و سه زایش در دو سال [دوره 7، شماره 3، 1397، صفحه 35-52]
  • اشراقی، فرشید ارزیابی اقتصادی تغییر نوع انرژی قابل متابولیسم و منبع برآوردی داده های اسید آمینه کل در جیره نویسی کاربردی جوجه های گوشتی [دوره 7، شماره 2، 1397، صفحه 23-33]
  • الیاسی زرین قبایی، قربان اثر وضعیت قرارگیری تخم در انبار و دستگاه هچری بر صفات جوجه‌درآوری تخم بوقلمون [دوره 7، شماره 2، 1397، صفحه 47-54]
  • امانلو، حمید مقایسه ترکیب مواد مغذی، هزینه های تولید و انتشار گازهای گلخانه ای در تولید ذرت سیلو شده و یونجه در صنعت گاو شیری [دوره 7، شماره 2، 1397، صفحه 1-12]
  • امیری، علی اکبر موقعیت‌یابی ایمونوهیستوشیمیایی گرلین در غدد ضمیمه جنسی گاو نر [دوره 7، شماره 4، 1397، صفحه 79-88]

ب

  • بیات کوهسار، جواد بررسی اثر شرایط آب و هوایی بر ارزش تغذیه ای، فراسنجه های تولید گاز و مولفه های تجزیه پذیری یونجه کشت شده در دو منطقه کوهستانی و دشتی در مراحل مختلف رشد [دوره 7، شماره 1، 1397، صفحه 1-11]
  • بیات کوهسار، جواد اثر تلقیح باکتریایی و اسانس های نعناع، مرزه و زیره بر ترکیب شیمیایی، قابلیت هضم برون تنی و فراسنجه های تولید گاز آزمایشگاهی سیلاژ ذرت [دوره 7، شماره 2، 1397، صفحه 55-67]
  • بیات کوهسار، جواد اثر افزودن سطوح مختلف عصاره بره موم بر قابلیت هضم، تولید گاز و فراسنجه های تخمیری شکمبه در شرایط برون تنی [دوره 7، شماره 4، 1397، صفحه 33-46]
  • باشتنی، مسلم اثر اسانس گیاهان آویشن و کاکوتی بر عملکرد، جمعیت میکروبی و پاسخ ایمنی جوجه های گوشتی [دوره 7، شماره 3، 1397، صفحه 53-65]
  • بروکمایر، روپرت اثر دست‌کاری متابولیت‌ها و هورمون‌ها بر بیان mRNA ژن‌های آنتی‌اکسیدانی مرتبط با Nrf2 در بافت پستانی گاوهای شیری [دوره 7، شماره 3، 1397، صفحه 1-12]
  • بهاری، علی اصغر چند شکلی ژن Kiss1 و ارتباط آن‌ با تعداد بره به ازای هر زایش در گوسفند مهربان [دوره 7، شماره 3، 1397، صفحه 25-34]

پ

  • پاپی، نادر بررسی اثر عصاره گیاهان آنیسون (Pimpinella Anisum L.) و گلپر (Heracleum Persicum) بر عملکرد، راندمان مصرف پروتئین و انرژی و فراسنجه‌های بیوشیمیایی خون جوجه‌های گوشتی [دوره 7، شماره 3، 1397، صفحه 67-77]

ت

  • تربتی نژاد، نورمحمد اثر کنجاله گلوتن ذرت بدون فرآوری و فرآوری شده با آنزیم پروتئاز در زمان های مختلف بر عملکرد، خصوصیات لاشه و برخی از فراسنجه های خونی در جوجه های گوشتی [دوره 7، شماره 1، 1397، صفحه 67-80]

ج

  • جانمحمدی، حسین مقایسه قابلیت هضم ایلئومی اسیدهای آمینه کنجاله کلزا با روش تغذیه دقیق جوجه‌های گوشتی و روش ایلئومی استاندارد شده [دوره 7، شماره 1، 1397، صفحه 41-51]
  • جعفری، مسعود مقایسه قابلیت هضم ایلئومی اسیدهای آمینه کنجاله کلزا با روش تغذیه دقیق جوجه‌های گوشتی و روش ایلئومی استاندارد شده [دوره 7، شماره 1، 1397، صفحه 41-51]
  • جعفراوغلی، مرتضی بررسی کارآیی فنی گله های گوسفند مغانی استان اردبیل: کاربرد روش تحلیل پوششی داده ها [دوره 7، شماره 1، 1397، صفحه 31-40]
  • جمشیدی رودباری، آمنه اثر فرآوری بر فراسنجه های پروتئین و نشاسته دو رقم جو با سیستم نورفور [دوره 7، شماره 4، 1397، صفحه 57-64]

چ

  • چاجی، مرتضی تعیین سطح مناسب جایگزینی بقایای لوبیا با کاه گندم یا سیلاژ ذرت در جیره پرواری [دوره 7، شماره 1، 1397، صفحه 23-30]

ح

  • حافظیان، سید حسن برآورد پارامترها و روند ژنتیکی صفات رشد گوسفند لری بختیاری با مدل های معادلات ساختاری [دوره 7، شماره 2، 1397، صفحه 83-96]
  • حسینی، سید محمد اثر اسانس گیاهان آویشن و کاکوتی بر عملکرد، جمعیت میکروبی و پاسخ ایمنی جوجه های گوشتی [دوره 7، شماره 3، 1397، صفحه 53-65]
  • حسینیان بیلندی، سید حسن اثر اسانس گیاهان آویشن و کاکوتی بر عملکرد، جمعیت میکروبی و پاسخ ایمنی جوجه های گوشتی [دوره 7، شماره 3، 1397، صفحه 53-65]
  • حسین خانی، علی تعیین ترکیبات شیمیایی و خوشخوراکی برخی از علف های هرز مزارع یونجه [دوره 7، شماره 3، 1397، صفحه 79-88]
  • حسینی مقدم، سید حسین عوامل اثرگذار بر مشارکت نوغانداران استان گیلان در توسعه زنجیره ارزش محصولات نوغانداری [دوره 7، شماره 3، 1397، صفحه 89-99]
  • حسن نژاد، سیروس تعیین ترکیبات شیمیایی و خوشخوراکی برخی از علف های هرز مزارع یونجه [دوره 7، شماره 3، 1397، صفحه 79-88]
  • حمیدیان، حمید اثر وضعیت قرارگیری تخم در انبار و دستگاه هچری بر صفات جوجه‌درآوری تخم بوقلمون [دوره 7، شماره 2، 1397، صفحه 47-54]

د

  • داداشی، ملیحه تعیین ترکیبات شیمیایی و خوشخوراکی برخی از علف های هرز مزارع یونجه [دوره 7، شماره 3، 1397، صفحه 79-88]
  • دستار، بهروز ارزیابی اقتصادی تغییر نوع انرژی قابل متابولیسم و منبع برآوردی داده های اسید آمینه کل در جیره نویسی کاربردی جوجه های گوشتی [دوره 7، شماره 2، 1397، صفحه 23-33]
  • دشتی، قادر مقایسه ترکیب مواد مغذی، هزینه های تولید و انتشار گازهای گلخانه ای در تولید ذرت سیلو شده و یونجه در صنعت گاو شیری [دوره 7، شماره 2، 1397، صفحه 1-12]

ر

  • راعی، حمید اثر پودر دانه گیاه خارمریم (Silibum marianum) و گیاه آویشن (Thymus Vulgaris) و ترکیب آن ها روی برخی خصوصیات لاشه، فراسنجه های خونی و پاسخ سیستم ایمنی جوجه های گوشتی تغذیه شده با جیره آلوده به آفلاتوکسین B1 [دوره 7، شماره 1، 1397، صفحه 53-66]
  • راهی، محمد رضا عوامل اثرگذار بر مشارکت نوغانداران استان گیلان در توسعه زنجیره ارزش محصولات نوغانداری [دوره 7، شماره 3، 1397، صفحه 89-99]
  • راه چمنی، رضا اثر تلقیح باکتریایی و اسانس های نعناع، مرزه و زیره بر ترکیب شیمیایی، قابلیت هضم برون تنی و فراسنجه های تولید گاز آزمایشگاهی سیلاژ ذرت [دوره 7، شماره 2، 1397، صفحه 55-67]
  • رجبی، ژیلا چند شکلی ژن Kiss1 و ارتباط آن‌ با تعداد بره به ازای هر زایش در گوسفند مهربان [دوره 7، شماره 3، 1397، صفحه 25-34]
  • رحمی، محمد موقعیت‌یابی ایمونوهیستوشیمیایی گرلین در غدد ضمیمه جنسی گاو نر [دوره 7، شماره 4، 1397، صفحه 79-88]
  • رحیمی میانجی، قدرت الله شناسایی ژن‌های متفاوت بیان شده در جوجه‌های آلوده به ویروس H5N1 با استفاده از فرا‌تحلیل داده‌های ریزآرایه DNA [دوره 7، شماره 3، 1397، صفحه 13-23]
  • رحیمی میانجی، قدرت اله برآورد پارامترها و روند ژنتیکی صفات رشد گوسفند لری بختیاری با مدل های معادلات ساختاری [دوره 7، شماره 2، 1397، صفحه 83-96]
  • رزم کبیر، محمد پایش تنوع ژنتیکی و ساختار جمعیت در بز مرخز با استفاده از تجزیه شجره [دوره 7، شماره 4، 1397، صفحه 13-22]
  • رضائی، منصور اثر کنجاله گلوتن ذرت بدون فرآوری و فرآوری شده با آنزیم پروتئاز در زمان های مختلف بر عملکرد، خصوصیات لاشه و برخی از فراسنجه های خونی در جوجه های گوشتی [دوره 7، شماره 1، 1397، صفحه 67-80]

ز

  • زابلی، خلیل اثر فرآوری سیلاژ کمپوست باقیمانده از قارچ دکمه ای (Agaricus bisporus) بر ترکیب شیمیایی، قابلیت هضم و کینتیک تخمیر شکمبه ای آن در گوسفند مهربان [دوره 7، شماره 2، 1397، صفحه 69-82]
  • زحمتکش، داود مقایسه ترکیب مواد مغذی، هزینه های تولید و انتشار گازهای گلخانه ای در تولید ذرت سیلو شده و یونجه در صنعت گاو شیری [دوره 7، شماره 2، 1397، صفحه 1-12]
  • زرین، موسی اثر فرآوری کنگر با اوره و ملاس بر ترکیب شیمیایی و قابلیت هضم سیلاژ آن [دوره 7، شماره 1، 1397، صفحه 13-21]
  • زرین، موسی اثر دست‌کاری متابولیت‌ها و هورمون‌ها بر بیان mRNA ژن‌های آنتی‌اکسیدانی مرتبط با Nrf2 در بافت پستانی گاوهای شیری [دوره 7، شماره 3، 1397، صفحه 1-12]
  • زمانی، پویا چند شکلی ژن Kiss1 و ارتباط آن‌ با تعداد بره به ازای هر زایش در گوسفند مهربان [دوره 7، شماره 3، 1397، صفحه 25-34]

س

  • ساری، محسن تعیین سطح مناسب جایگزینی بقایای لوبیا با کاه گندم یا سیلاژ ذرت در جیره پرواری [دوره 7، شماره 1، 1397، صفحه 23-30]
  • ستائی مختاری، مرتضی برآورد پارامترها و روند ژنتیکی صفات رشد گوسفند لری بختیاری با مدل های معادلات ساختاری [دوره 7، شماره 2، 1397، صفحه 83-96]
  • سعیدی، سید نصیر برآورد کارآیی فنی واحدهای پرواربندی صنعتی گوساله نر در استان گیلان [دوره 7، شماره 4، 1397، صفحه 65-78]
  • سمیعی زفرقندی، محسن اثر فرآوری بر فراسنجه های پروتئین و نشاسته دو رقم جو با سیستم نورفور [دوره 7، شماره 4، 1397، صفحه 57-64]

ش

  • شادپرور، عبدالاحد بررسی کارآیی فنی گله های گوسفند مغانی استان اردبیل: کاربرد روش تحلیل پوششی داده ها [دوره 7، شماره 1، 1397، صفحه 31-40]
  • شریفی، افروز اثر سطوح مختلف تفاله هویج در جیره بر تولید گاز، گوارش‌پذیری مواد مغذی و تخمیر شکمبه در شرایط برون‌تنی [دوره 7، شماره 4، 1397، صفحه 47-56]
  • شکراللهی، برهان موقعیت‌یابی ایمونوهیستوشیمیایی گرلین در غدد ضمیمه جنسی گاو نر [دوره 7، شماره 4، 1397، صفحه 79-88]
  • شمس شرق، محمود اثر کنجاله گلوتن ذرت بدون فرآوری و فرآوری شده با آنزیم پروتئاز در زمان های مختلف بر عملکرد، خصوصیات لاشه و برخی از فراسنجه های خونی در جوجه های گوشتی [دوره 7، شماره 1، 1397، صفحه 67-80]
  • شمس شرق، محمود ارزیابی اقتصادی تغییر نوع انرژی قابل متابولیسم و منبع برآوردی داده های اسید آمینه کل در جیره نویسی کاربردی جوجه های گوشتی [دوره 7، شماره 2، 1397، صفحه 23-33]
  • شهنوازی، علی بررسی کارایی واحدهای تولید شیر در شهرستان میانه [دوره 7، شماره 2، 1397، صفحه 13-21]

ص

  • صالحی نسب، مونا شناسایی ژن‌های متفاوت بیان شده در جوجه‌های آلوده به ویروس H5N1 با استفاده از فرا‌تحلیل داده‌های ریزآرایه DNA [دوره 7، شماره 3، 1397، صفحه 13-23]
  • صمدیان، فرهاد اثر فرآوری کنگر با اوره و ملاس بر ترکیب شیمیایی و قابلیت هضم سیلاژ آن [دوره 7، شماره 1، 1397، صفحه 13-21]

ط

  • طیبی، عاطفه ارزیابی اقتصادی تغییر نوع انرژی قابل متابولیسم و منبع برآوردی داده های اسید آمینه کل در جیره نویسی کاربردی جوجه های گوشتی [دوره 7، شماره 2، 1397، صفحه 23-33]

ع

  • عبدالهی آرپناهی، رستم برآورد پارامترها و روند ژنتیکی صفات رشد گوسفند لری بختیاری با مدل های معادلات ساختاری [دوره 7، شماره 2، 1397، صفحه 83-96]
  • عزیزی، ایوب اثر سطوح مختلف تفاله هویج در جیره بر تولید گاز، گوارش‌پذیری مواد مغذی و تخمیر شکمبه در شرایط برون‌تنی [دوره 7، شماره 4، 1397، صفحه 47-56]
  • علیایی، مجید اثر متقابل پودر زنجبیل و فلفل قرمز در جیره بر پایه گندم بر صفات عملکردی و پاسخ ایمنی مرغ های تخم گذار در دوره پس از تولک [دوره 7، شماره 1، 1397، صفحه 81-92]
  • عمو پشت مساری، حسام برآورد پارامترها و روند ژنتیکی صفات رشد گوسفند لری بختیاری با مدل های معادلات ساختاری [دوره 7، شماره 2، 1397، صفحه 83-96]
  • عینی پور، پیمان تعیین سطح مناسب جایگزینی بقایای لوبیا با کاه گندم یا سیلاژ ذرت در جیره پرواری [دوره 7، شماره 1، 1397، صفحه 23-30]

غ

  • غفوری، سید علی شناسایی ژن‌های متفاوت بیان شده در جوجه‌های آلوده به ویروس H5N1 با استفاده از فرا‌تحلیل داده‌های ریزآرایه DNA [دوره 7، شماره 3، 1397، صفحه 13-23]

ف

  • فانی، علیرضا اثر وضعیت قرارگیری تخم در انبار و دستگاه هچری بر صفات جوجه‌درآوری تخم بوقلمون [دوره 7، شماره 2، 1397، صفحه 47-54]
  • فخرایی، جعفر بررسی اثر عصاره گیاهان آنیسون (Pimpinella Anisum L.) و گلپر (Heracleum Persicum) بر عملکرد، راندمان مصرف پروتئین و انرژی و فراسنجه‌های بیوشیمیایی خون جوجه‌های گوشتی [دوره 7، شماره 3، 1397، صفحه 67-77]
  • فرزانه، مجید عوامل اثرگذار بر مشارکت نوغانداران استان گیلان در توسعه زنجیره ارزش محصولات نوغانداری [دوره 7، شماره 3، 1397، صفحه 89-99]

ق

  • قره باش، آشور محمد اثر افزودن سطوح مختلف عصاره بره موم بر قابلیت هضم، تولید گاز و فراسنجه های تخمیری شکمبه در شرایط برون تنی [دوره 7، شماره 4، 1397، صفحه 33-46]
  • قیصری، عباسعلی اثر جایگزینی کربنات ‌کلسیم جیره غذایی با گل کربنات ‌کلسیم بر عملکرد و غلظت کلسیم و فسفر استخوان درشت نی جوجه‌های گوشتی [دوره 7، شماره 4، 1397، صفحه 23-32]
  • قنبری، فرزاد اثر تلقیح باکتریایی و اسانس های نعناع، مرزه و زیره بر ترکیب شیمیایی، قابلیت هضم برون تنی و فراسنجه های تولید گاز آزمایشگاهی سیلاژ ذرت [دوره 7، شماره 2، 1397، صفحه 55-67]
  • قنبری، فرزاد اثر افزودن سطوح مختلف عصاره بره موم بر قابلیت هضم، تولید گاز و فراسنجه های تخمیری شکمبه در شرایط برون تنی [دوره 7، شماره 4، 1397، صفحه 33-46]
  • قوی حسین زاده، نوید بررسی کارآیی فنی گله های گوسفند مغانی استان اردبیل: کاربرد روش تحلیل پوششی داده ها [دوره 7، شماره 1، 1397، صفحه 31-40]
  • قورچی، تقی اثر فرآوری بر فراسنجه های پروتئین و نشاسته دو رقم جو با سیستم نورفور [دوره 7، شماره 4، 1397، صفحه 57-64]

ک

  • کیان فر، روح الله اثر متقابل پودر زنجبیل و فلفل قرمز در جیره بر پایه گندم بر صفات عملکردی و پاسخ ایمنی مرغ های تخم گذار در دوره پس از تولک [دوره 7، شماره 1، 1397، صفحه 81-92]
  • کاوسی کلاشمی، محمد بررسی کارآیی فنی گله های گوسفند مغانی استان اردبیل: کاربرد روش تحلیل پوششی داده ها [دوره 7، شماره 1، 1397، صفحه 31-40]
  • کاوسی کلاشمی، محمد عوامل اثرگذار بر مشارکت نوغانداران استان گیلان در توسعه زنجیره ارزش محصولات نوغانداری [دوره 7، شماره 3، 1397، صفحه 89-99]
  • کاوسی کلاشمی، محمد برآورد کارآیی فنی واحدهای پرواربندی صنعتی گوساله نر در استان گیلان [دوره 7، شماره 4، 1397، صفحه 65-78]
  • کریمی ترشیزی، محمد امیر اثر پودر دانه گیاه خارمریم (Silibum marianum) و گیاه آویشن (Thymus Vulgaris) و ترکیب آن ها روی برخی خصوصیات لاشه، فراسنجه های خونی و پاسخ سیستم ایمنی جوجه های گوشتی تغذیه شده با جیره آلوده به آفلاتوکسین B1 [دوره 7، شماره 1، 1397، صفحه 53-66]
  • کلوندی، سارا اثر فرآوری سیلاژ کمپوست باقیمانده از قارچ دکمه ای (Agaricus bisporus) بر ترکیب شیمیایی، قابلیت هضم و کینتیک تخمیر شکمبه ای آن در گوسفند مهربان [دوره 7، شماره 2، 1397، صفحه 69-82]

م

  • مجتهدی، محسن اثر اسانس گیاهان آویشن و کاکوتی بر عملکرد، جمعیت میکروبی و پاسخ ایمنی جوجه های گوشتی [دوره 7، شماره 3، 1397، صفحه 53-65]
  • محمد زاده، حمید تعیین ترکیبات شیمیایی و خوشخوراکی برخی از علف های هرز مزارع یونجه [دوره 7، شماره 3، 1397، صفحه 79-88]
  • محمدی ساعی، محسن ارزش اقتصادی صفات تولیدی و تولیدمثلی گوسفند نژاد لری در نظام پرورش روستایی با دو راهبرد یک زایش در سال و سه زایش در دو سال [دوره 7، شماره 3، 1397، صفحه 35-52]
  • محمودی، پیمان پایش تنوع ژنتیکی و ساختار جمعیت در بز مرخز با استفاده از تجزیه شجره [دوره 7، شماره 4، 1397، صفحه 13-22]
  • میرقلنج، سید علی اثر متقابل پودر زنجبیل و فلفل قرمز در جیره بر پایه گندم بر صفات عملکردی و پاسخ ایمنی مرغ های تخم گذار در دوره پس از تولک [دوره 7، شماره 1، 1397، صفحه 81-92]
  • مسلمی پور، فرید بررسی اثر شرایط آب و هوایی بر ارزش تغذیه ای، فراسنجه های تولید گاز و مولفه های تجزیه پذیری یونجه کشت شده در دو منطقه کوهستانی و دشتی در مراحل مختلف رشد [دوره 7، شماره 1، 1397، صفحه 1-11]
  • مشرف، شهاب‌الدین اثر جایگزینی کربنات ‌کلسیم جیره غذایی با گل کربنات ‌کلسیم بر عملکرد و غلظت کلسیم و فسفر استخوان درشت نی جوجه‌های گوشتی [دوره 7، شماره 4، 1397، صفحه 23-32]
  • مصطفی لو، یوسف بررسی اثر شرایط آب و هوایی بر ارزش تغذیه ای، فراسنجه های تولید گاز و مولفه های تجزیه پذیری یونجه کشت شده در دو منطقه کوهستانی و دشتی در مراحل مختلف رشد [دوره 7، شماره 1، 1397، صفحه 1-11]
  • معتمد، محمد کریم برآورد کارآیی فنی واحدهای پرواربندی صنعتی گوساله نر در استان گیلان [دوره 7، شماره 4، 1397، صفحه 65-78]
  • ملکی، مصطفی اثر فرآوری سیلاژ کمپوست باقیمانده از قارچ دکمه ای (Agaricus bisporus) بر ترکیب شیمیایی، قابلیت هضم و کینتیک تخمیر شکمبه ای آن در گوسفند مهربان [دوره 7، شماره 2، 1397، صفحه 69-82]
  • منصوری یاراحمدی، حسین بررسی اثر عصاره گیاهان آنیسون (Pimpinella Anisum L.) و گلپر (Heracleum Persicum) بر عملکرد، راندمان مصرف پروتئین و انرژی و فراسنجه‌های بیوشیمیایی خون جوجه‌های گوشتی [دوره 7، شماره 3، 1397، صفحه 67-77]
  • موثقی، سجاد عملکرد، ویژگی های لاشه و برخی از فراسنجه های دستگاه گوارش جوجه های گوشتی تغذیه شده با جیره های بر پایه ذرت و دانه تریتیکاله با و یا بدون افزودن مکمل آنزیمی [دوره 7، شماره 2، 1397، صفحه 35-46]

ن

  • نادری، یوسف بررسی صحت مدل ‏های تک صفتی و چند صفتی ژنومی در حضور اثر متقابل ژنوتیپ و محیط [دوره 7، شماره 4، 1397، صفحه 1-12]
  • نبی پور افروزی، حسن اثر کنجاله گلوتن ذرت بدون فرآوری و فرآوری شده با آنزیم پروتئاز در زمان های مختلف بر عملکرد، خصوصیات لاشه و برخی از فراسنجه های خونی در جوجه های گوشتی [دوره 7، شماره 1، 1397، صفحه 67-80]
  • نجفی قراجه، رامین اثر پودر دانه گیاه خارمریم (Silibum marianum) و گیاه آویشن (Thymus Vulgaris) و ترکیب آن ها روی برخی خصوصیات لاشه، فراسنجه های خونی و پاسخ سیستم ایمنی جوجه های گوشتی تغذیه شده با جیره آلوده به آفلاتوکسین B1 [دوره 7، شماره 1، 1397، صفحه 53-66]
  • نوراللهی، حسین عملکرد، ویژگی های لاشه و برخی از فراسنجه های دستگاه گوارش جوجه های گوشتی تغذیه شده با جیره های بر پایه ذرت و دانه تریتیکاله با و یا بدون افزودن مکمل آنزیمی [دوره 7، شماره 2، 1397، صفحه 35-46]

و

  • ولی، ابراهیم بررسی اثر شرایط آب و هوایی بر ارزش تغذیه ای، فراسنجه های تولید گاز و مولفه های تجزیه پذیری یونجه کشت شده در دو منطقه کوهستانی و دشتی در مراحل مختلف رشد [دوره 7، شماره 1، 1397، صفحه 1-11]
  • ولی زاده، رامین اثر متقابل پودر زنجبیل و فلفل قرمز در جیره بر پایه گندم بر صفات عملکردی و پاسخ ایمنی مرغ های تخم گذار در دوره پس از تولک [دوره 7، شماره 1، 1397، صفحه 81-92]

ه

  • هادیان، فاطمه اثر تلقیح باکتریایی و اسانس های نعناع، مرزه و زیره بر ترکیب شیمیایی، قابلیت هضم برون تنی و فراسنجه های تولید گاز آزمایشگاهی سیلاژ ذرت [دوره 7، شماره 2، 1397، صفحه 55-67]
  • هاشمی، سید محمد رضا عملکرد، ویژگی های لاشه و برخی از فراسنجه های دستگاه گوارش جوجه های گوشتی تغذیه شده با جیره های بر پایه ذرت و دانه تریتیکاله با و یا بدون افزودن مکمل آنزیمی [دوره 7، شماره 2، 1397، صفحه 35-46]
  • هاشمی، مجید عملکرد، ویژگی های لاشه و برخی از فراسنجه های دستگاه گوارش جوجه های گوشتی تغذیه شده با جیره های بر پایه ذرت و دانه تریتیکاله با و یا بدون افزودن مکمل آنزیمی [دوره 7، شماره 2، 1397، صفحه 35-46]
  • هاشمی، مظاهر اثر سطوح مختلف تفاله هویج در جیره بر تولید گاز، گوارش‌پذیری مواد مغذی و تخمیر شکمبه در شرایط برون‌تنی [دوره 7، شماره 4، 1397، صفحه 47-56]
  • همتی، مجید بررسی اثر عصاره گیاهان آنیسون (Pimpinella Anisum L.) و گلپر (Heracleum Persicum) بر عملکرد، راندمان مصرف پروتئین و انرژی و فراسنجه‌های بیوشیمیایی خون جوجه‌های گوشتی [دوره 7، شماره 3، 1397، صفحه 67-77]

ی

  • یاراحمدی، بهروز ارزش اقتصادی صفات تولیدی و تولیدمثلی گوسفند نژاد لری در نظام پرورش روستایی با دو راهبرد یک زایش در سال و سه زایش در دو سال [دوره 7، شماره 3، 1397، صفحه 35-52]
  • یعقوبفر، اکبر بررسی اثر عصاره گیاهان آنیسون (Pimpinella Anisum L.) و گلپر (Heracleum Persicum) بر عملکرد، راندمان مصرف پروتئین و انرژی و فراسنجه‌های بیوشیمیایی خون جوجه‌های گوشتی [دوره 7، شماره 3، 1397، صفحه 67-77]